Komende activiteiten

Geen evenementen

Eigendom van de website

Deze gehele website is het exclusieve eigendom van de Vereniging Pegasus Pipes & Drums, gevestigd te Barneveld, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken voor Oost-Nederland onder nummer 08097412.

  

Merkbescherming

De naam Pegasus Pipes & Drums en het bijbehorende logo is een beschermd handelsmerk van de Vereniging Pegasus Pipes & Drums, ingeschreven bij het Benelux Bureau voor de Intellectuele Eigendom onder nummer 0844021 sinds 5 mei 2008.

 

Auteursrecht

Op alle inhoud van deze website (inclusief teksten, afbeeldingen en gegevens) rust het auteursrecht van de vereniging Pegasus Pipes & Drums (tenzij anders vermeld). Gegevens op deze website mogen alleen worden gebruikt voor privégebruik. Elke vermenigvuldiging, verspreiding of exploitatie van de inhoud van deze website of delen daarvan, inclusief het plaatsen van (delen van) de inhoud op andere websites, zonder schriftelijke toestemming vooraf van de vereniging Pegasus Pipes & Drums maakt inbreuk op het intellectuele eigendomsrecht.

 

Disclaimer

De vereniging Pegasus Pipes & Drums besteedt veel zorg  aan de inhoud van deze website, maar kan de juistheid van de informatie niet garanderen. De vereniging Pegasus Pipes & Drums kan niet aansprakelijk gesteld worden voor de inhoud van deze website of voor de gevolgen van het gebruik dat ervan wordt gemaakt. De vereniging is niet verantwoordelijk voor de inhoud van andere websites, waarnaar door middel van hyperlinks wordt verwezen.

 

Acknowledgement

Deze website werd gebouwd en wordt beheerd met Joomla! CMS.